Vinnare av alla hjärtans dag tävlingen

- Det var inte många som ville vara med på denna kärleks tävling vilket jag har respekt för. Alla vill inte dela med sig av sitt privat liv men en ville det och jag uppskattar det verkligen. Genom att läsa denna kommentar/berättelse så fick jag nästan tårar i ögonen. Den här tjejen har fått känna på riktig kärlek och jag tänkte dela med mig av hennes historia. Folk borde få se mer kärlek i denna värld, folk borde lära sig att älska kärleken och det man gör för varandra. Kärlek är inte pengar eller något materiellt. Det är hur man gör, vad man gör för varandra som räknas.
Jag har en speciell person i mitt liv och de är min bästa vän, min pojkvän och nu sambo! Han är den som betyder mest i mitt liv och vi pratar alltid om framtiden, hur vi kommer ha det, vilket efternamn och hur många barn osv! Han är den person som står mig närmast för han vet vad som händer och hänt i mitt liv.. Jag har mått dåligt och tagit ut de på han och han är fortfarande kvar, han står mig vått och torrt!!

Våran eller min kärlekshistoria är något som berör mig väldigt mycket! Min sambo och jag har varit tillsammans i över 2 år sedan men för lite mer än ett år sedan (mellandagarna 2010) så diagnosernas min mamma med cancer och detta tog hårt på mig och min familj men när vi barn fick reda på detta så var min pojkvän i Borlänge (han jobbade där då!) jag ringde och pratade med han och berättade vad som hänt! Han frågade om han skulle komma? Jag sa nej, för de skulle ta ca 2 timmar att ta sig till Uppsala och han skulle jobba natt! Jag frågade om jag kunde få ta tåget till han och de fick jag! 3 timmar senare så skulle jag ta tåget men då knackar de på dörren och så in kommer han! Då har han åkt från Borlänge för att hämta mig för han vet att jag behövde han! Vi åkte sedan tillbaka till Borlänge! Han åkte över 4 timmar tur och retur för att vara där!

Denna historia berör mig för han har varit med mig genom hela denna resa och han har stått vid min sida hela vägen! Jag är så tacksam över att han finns för mig och jag älskar han mest av allt! Han och jag har massa historier men denna är en som berör mig väldigt mycket!! Jag älskar han så sjukt mycket!
Och ikväll så alla hjärtans dag så ska vi laga middag tillsammans och bara vara kära, detta är våran första alla hjärtans dag tillsammans! Varje alla hjärtans dag så har han jobbat eller så har han åkt till Borlänge! Denna dag är speciell <3

Tack så mycket Lina för att du ville dela med dig av din berättelse. Den berörde verkligen mig och jag hoppas att den berör andra. Minsta grej kan få folk att öppna ögonen för världen.
Lycka till i framtiden och jag hoppas verkligen att denna kille är Mr right för dig! 

Om ni vill läsa mer om Lina och om hennes liv så kan ni gå in HÄR!
Peace,

Kommentarer
Postat av: Lina

Tack :) det är verkligen min Mr right

2012-02-15 @ 16:17:34
URL: http://linaawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0