040612

Jag har fått världens abstinens att spela HUGO! Är det någon som minns det söta trollet som alltid påstod att man hade "klister på fingrarna" om man fick game over. Maaahn jag måste få tag på det spelet men tekniska jag verkar ha lite problem med det.

Hur som helst, precis som jag trodde så är febern högre och huvudvärken liknar migrän idag. Inte alls kul och det känns ärligt talat inte alls avslappande att stanna hemma, mest irriterande eftersom att jag bara vill bli klar med allting och med denna huvudvärk kan jag knappt koncentrera mig på någonting alls. Men jag försöker med lite tidsfördriv. Vill gärna göra skolarbetena som jag har kvar men gör jag det i det här tillståndet så kommer det bli ett halvdant arbete vilket jag inte har råd med just nu på de sista uppgifterna, så det blir att vila och leta febrilt efter hugo spelet och försöka få bort denna huvudvärk. Sen kanske man kan börja göra lite vettiga saker.


Men förövrigt så måste man tyvärr stanna hemma idag. För jag är alldeles för krasslig och jag tänker inte riskera att bli mer sjuk nu för nästa vecka är det otroligt viktigt att vara frisk eftersom att fulltids arbetet börjar då. måndag till fredag 9-17 varenda dag. Wish me good luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0