- Ibland är det för svårt att sätta ut en punkt, då sätter vi ett kommatecken där ist och förlänger något som borde tagit slut för länge sen.

Rubriken är tagen från en väns facebook. Hennes blogg är www.radiosignal.blogg.se.


- Godmorgon, godmiddag och godkväll får man väl ta o säga dåra. Kom nyss hem till alvik, väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan göra något att äta. Vart i skolan idag och det gick bra. Två första lektionerna för årskurs 2 på jensen skolan var hälsopedagogik och kommunikation. Faktiskt ganska chill lektioner, så jag ska väl inte direkt klaga. Men ah, att lära sig och att pressa in info i huvudet är jobbigt. Det måste ni hålla med om? Det är varken roligt eller lätt.

Lite senare idag tänkte jag möta dhruv och big för att kanske gå på ung08 tillsammans med de, men vi får se hur det blir. Ska prata med de senare om hur vi ska göra hur som helst. 

Aja, ska börja med maten nu! Vi hörs senare! 

Peace,

p.s, förlåt för att jag inte har några nya bilder, men jag har inte riktigt haft orken till att ta bilder eller lägga in de. Jag vet att det är ovanligt för att vara jag, men alla har sina "svackor" ibland. Hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0