- Va den du är och va stolt över det!

- Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt glad jag är över att ÄNTLIGEN ha mina kära fåglar på axlarna! Är riktigt stolt över dessa och riiiiiiktigt nöjd. Som vanligt så visste Darrel direkt vad jag ville ha. Grym tatuerare och jag tänker gå till honom och tatuera mig tills han har pension, så äre bara!
Likadant denna gång så förklarade jag bara hur jag tänkt mig, färger och att fågeln ska se lite mer äkta ut än old school och han börjar skissa direkt! 5 minuter senare var denna fågel på papper och 15 minuter senare hade han börjat med de första linjerna! Ett geni. haha!

Många kommer säkert fråga mig. Har tatueringen någon betydelse, varför fåglar, varför axlarna.
Detta är mitt svar!
- Fåglar symboliserar (i alla fall för mig) frihet. De kan flyga vart de vill, känna sig fria, inte jobba för att överleva dagen utan de glider omkring och de tar det de kommer åt. Förstår ni? Långsökt men ändå.
Jag har en förklaring till, men den är för personlig för att ha ute på bloggen! Så den får jag ta face to face med de jag känner att jag kan lita på, sorry! haha.

Aja, dags att hoppa in i duschen nu sen bege sig mot uppsala för att förhoppningsvis festa sönder, men med tanke på vädret så ser det mörkt ut. Vi märker hur det blir.


Peace,

Kommentarer
Postat av: KKUNGAMANDA

härlig blogg tjejen! (:

2011-08-15 @ 16:59:16
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: KKUNGAMANDA

tack så mycket, & detsamma! kram

2011-08-15 @ 17:13:26
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0