- Alla vill till himlen, men få vill ju dö.

- Så hej. Nu har jag ju tid att uppdatera bloggen så jag tänkte försöka dra en kort sammanfattning om helgen :)

Fredag:
Jag slutade skolan och mötte upp Macko hemma hos mig. Vi åkte och fixade dricka innan vi åkte till upplands väsby där vi träffade Dhruv, Big, Hassi, Sarbas, Amir och några killar till plus en tjej. Senare drog vi till rotebro och satte oss under ett tag vid något dagis och festade där med högtalare och en massa prat. Skit kul var det, dock regnade det som fan. Efter några timmar drog vi vidare till centralen där vi tog värsta fyllekäket på donken innan vi drog vidare hem till Dhruv där vi fortsatte att ta det lugnt och varva ner efter festen :) Sen somnade vi.

Lördag:
Vaknade upp hemma hos Dhruv. Satt där och tog de lugnt och dunkade musik innan jag och hassi åkte och fixade dricka igen. Vi var borta ett bra tag då vi träffade på en massa och bussarna gick sällan. Sen drog vi tillbaka till dhruv och förkrökade tillsammans med dhruv, big, hassi och pranto... och jag såklart :) Sen drog vi till the voice där dhruv o pranto försvann direkt. Senare drog Hassi med en kompis han mötte där så jag och Big stod kvar där själva. Vi gick en promenad runt området och där träffade jag på Abel och hans kompisar. Abel hade tidigare den dagen sagt att Christopher skulle vara med de, men det blev inte av så jag vart lite ledsen faktiskt :( Sen drog jag och big på VÄRSTA promenaden runt östermalm, någon park och gamla stan. Fattade inte ens varför. Men vi gick i alla fall, sen mötte vi Abel och hans vänner igen för att gå en promenad bakom centralen där vi satt och snackade ett tag och väntade på att dhruv och hassi skulle höra av sig. 
Senare hörde hassi av sig om att vi skulle möta honom på plattan, så när vi kom dig så mötte vi dhruv också. Åkte då hem till honom igen för att ta det lugnt innan man somnade. Haha. Det var en sjukt rolig dag.

Söndag:
Vaknade hemma hos Dhruv igen, jag tog en dusch sen blev det drama. (Fuck you säger jag bara och du vet vem du är!!) Hatar svikare, så äckligt jävla mycket. Ni som följt min blogg vet om det redan och ännu en har lyckats svika mig genom att berätta en av mina största hemligheter till några nära vänner till mig. Hans fucked up babbel mun kunde ha sabbat allting men som tur var lyckades vi lösa det bra sen. Men snubben som tjallade vill jag bara ta ett rejält snack med! Aja, senare åkte vi till hallonbergen och mötte en kompis till mig. Efter de drog vi till upplands väsby denna dage med för att umgås med några där innan vi drog hem till dhruv och softade med film och billy pizza igen hahaha. Sen somnade vi.


Och idag vaknade jag igen där hemma hos dhruv. Sovit där en hel vecka nu vilket har varit super roligt. Men idag vaknade jag med feber och jag hade egentligen skola. Men pga förkylningen som kom bara sådär så åkte jag hem för att vila, mötte upp Julia i alvik, sen följde hon med hem för att krya tillsammans med mig. Så vi hade lite mys framför tv'n och satt bara och pratade igenom veckorna som gått.
Ska ta och försöka hitta på ngt att göra nu som inte kräver allt för mkt energi.


Peace,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0