- Uppsala, min tur att börja tala. Jag öppnar buren och släpper ut de galna!

Ni har väl inte glömt frågestunden?
- Tjenna alla läsare, tänkte bara påminna er om att frågestunden fortfarande håller på. Tema sommarlov som sagt.
För mer info så kan ni gå in på den här länken : http://simpleeheart.blogg.se/2011/august/fragestund-tema-sommarlov.html#comment så kommer ni dit direkt! 


- Såå då är man i Stockholm igen då efter en hel helg i Uppsala. Precis som vanligt har jag varit riktigt dålig med att uppdatera. Det där med att jag skulle bli bättre nu när skolan började stämde ju inte alls, eller vad säger ni? Haha, förlåt för det i alla fall.

Så kortfattat som det bara går om helgen:
(har nämligen gjort en massa så hur jag än skriver så kommer det bli mycket text, hoppas ni står ut)

Fredag: Så träffade jag alexander i stan och han bjöd mig på pizza hut mitt i stan några timmar efter att jag slutat skolan. Kände mig lite dålig som lät honom betala, men han bad mig se det som en försenad födelsedagspresent. Haha. Så tack så mycket gubben! Det var riktigt gott! 
Efter det gick vi på en liten promenad, men med tanke på storleken på hans väska som han hade med sig så blev det inte en lång stund vi promenderade. Efter det drog jag ganska direkt till Uppsala där en MASSA hände! 
Orkar inte ta allt. Men jag mötte Tao och var med honom, träffade Stoffe senare och då gick vi till hans kompis och var med honom ett tag, sen drog vi ner på stan igen där jag mötte Andreas!
Vet inte om jag har hunnit skriva så mycket om den killen på den här bloggen som jag har nu, men det är i alla fall en kille jag känt i nu tre år. Men i fredags var det typ exakt ett år sen vi sågs sist pga mkt shit. 
Aja, det var trevligt hur som helst. När jag var med Andreas så ringde Christopher och bad mig att komma till Sivia torg och möta honom. Så jag och Tao (som jag mötte i stort sett samtidigt som andreas) hängde med mig dit. haha, Daniel look alike, eller vad säger du Tao?
Hade inte träffat Christopher på bra länge så det var riktigt kul att träffa honom. I alla fall så spenderade jag resten av natten med honom och Tao. Vi cyklade seriöst över hela Uppsala känns det som. Från sivia torg, till luthagen, till eriksberg, till gottsunda, till eriksberg, till luthagen, till centrum, till luthagen, till eriksberg där vi sen sov.
Emellan alla dessa stopp så träffade vi en massa nytt folk och gamla vänner. Både till han och mig. Tao lämnade mig och christopher ensamma när vi kom till centrum andra gången tror jag. Då det hade blivit något bråk om jag inte minns fel. Aja, jag sov hos Christopher i Eriksberg i alla fall.
En liten bild (som ni redan sett) på Christopher :) <3
Lördag: Vaknade efter två timmars sömn hemma hos Christopher. Sen drog vi ganska omgående ner mot centrum igen och fortsatte sen vidare till vaksala torg där vi träffade några av hans vänner innan vi GICK till Årsta, vilket tog oss en timme med tanke på alla pauser vi tog på vägen pga värmen! Det var verkligen en sommarvärme i Uppsala i lördags måste jag säga. 
När vi väl var framme så käkade vi lite. haha risifrutti och grejer ni vet ;) Sen ringde mamma och sa att hon var i stan så jag passade på att träffa henne medan Christopher drog till gränby för att göra något.
Så jag tog bussen från Årsta till stan o mötte mamma och Peter vid stora torget. Fick följa med när Peter shoppade en massa grejer. Jag trodde inte en kille som Peter kunde shoppa så... Ärligt talat alltså, det var de sjukaste jag sett. Han bara tog massa saker, testa de och langa fram pengarna. Haha värre än mig alltså
Sen efter det så tog vi en lunch på uteserveingen vid gina där vi väntade tills Findus kom. Då gick vi till mamma och Peters hotell rum där jag tog en dusch för att sen dra ut på stan och ha kul igen. Jag och findus köpte Hemköps sushi innan vi drog till våg bryggan för att sätta oss och ta det lugnt, snacka o äta där. Elias hängde med oss med sin focaccia. :P
haha den smakade fan säger jag bara! 

Senare kom Christopher förbi så då satt vi alla där och snackade o tog de lugnt innan Elias drog för att göra något annat. Findus skulle träffa Helena och hennes kille för att de skulle äta och Christopher skulle dra till Sunnersta.
Jag drog till Victor då och var med honom och hans kompisar ett tag innan jag bestämde mig för att gå på min kompis hemma fest. Jacob. Så vid 8-9 tiden, mötte jacob mig. Sen gick vi till honom där vi mötte några andra av hans kompisar. Gick o handlade allt till kvällen innan vi drog in till honom och började festandet. Haha.
Lite senare messade christopher mig o frågade vart jag var. så jag bad honom att möta mit utanför jacob. Drog runt lite på stan tillsammans med honom innan jag åkte tillbaka till Jacob där festen fortfarande var i full fart. Jag som hade sovit sjukt dåligt den natten deckade ganska snabbt i någon sjukt hög och stor våningssäng. (trodde att jag skulle dööö på morgonen när jag vaknade och tittade ner från sängen. Jävla våningssängar!)

Söndag: Vaknade hemma hos Jacob och försökte hitta omkring där i hans ENORMA jävla lägenhet. Jag trodde det skulle vara omöjligt. Men efter att ha gått vilse typ 100 gånger där så började jag hitta efter ett tag. Men tro mig, det var gryyymt svårt. Men lägenheten var sjukt fin också! hade inte bangat på att bo där måste jag säga. ^^
Kvällen innan hade tydligen spårat lite efter att jag somnat (FINT) i jacobs säng. Jag väckte alla som sov och hälsade på alla som var vakna xD haha en va vaken o jacob o en tjej låg o sov :) Vi gick upp och alla började väl hjälpa till med städningen ganska omgående efter morgonciggen.
Sen hörde en vän av sig som bad mig komma till stockholm typ direkt så jag fick packa mina grejer snabbt innan jag drog mot upptåget. Men precis när jag kommer dit så känner jag verkligen hur jag bara vill stanna, att jag verkligen inte vill tillbaka. och jag tänkte att eftersom jag ändå börjar sent med skolan så var det ingen fara om jag stannade en natt till. Shit jag är verkligen förälskad i Uppsala har jag kommit fram till. hur som helst så mötte jag på josef där lite snabbt o sen kom dennis med sina vänner till stationen för att umgås med mig och sen träffade jag marco o var med honom ett tag innan jag åkte till eriksberg för att möta Stoffe. Vi gick en liten promenad o snackade innan vi sen gick till Albin för att hälsa på han och hans tjej Stine. Vi var där och chillade o såg på en ny tecknad film som var riktigt bra. Minns inte vad den heter, men jag ska ta reda på det.
I stort sett direkt efter filmen så började jag o Stoffe dra hem till honom där vi skulle sova över natten :) när vi väl kom dit gjorde vi feta koppar med te och en massa socker. Haha, det är typ en Stoffe grej! Sen kollade vi två filmer innan jag märkte att stoffe deckat i soffan. så jag väcker honom och deckar sen själv i soffan.

Aah,det var min helg. Shit inte ens jag orkar läsa igenom texten för att leta stavfel eller se om jag kan ändra på texten så att det låter bättre. Så detta är verkligen inte genomtänkt utan jag har bara skrivit det som kommer upp i huvudet.
Hoppas det går att läsa. Hahahahahahahah trevligt för er som orkade läsa hela denna text. Frågan är bara nu, vad fuck fick ni ut på det hela? hahaha slööööseri med tid! Jag kommer ha nytta av detta i framtiden när jag går tillbaka o vill minnas just denna helg.
aja. Inte mitt problem.
Peace,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0