ny tatuering!

- det har ju faktiskt hänt en liten speciell grej nu under dagarna i skärholmen :) o de är ju att jag har gjort en ny tattoo. Det är dock bara konturerna så ifyllnad o påbyggning kommer senare! men tillsvidare kommer de se ut såhär:
Planen är att först fylla i denna sen göra en till fjäder bredvid som då sitter ihop med denna på något sätt. Sen kommer även texten " I don't know where I'm going. I just know where I've been" att hamna där bredvid på något sätt. Det är det jag har kommit på än så länge, men de kommer säkert ändras med vägen, men vi får se!

Anledningen till att jag vill ha just den texten där är för att fjädrar flyger väldigt lätt iväg o de sitter även på fåglar. O min syn på fåglar är frihet som då åker vart de vill o jag kan tänka mig att de inte riktigt planerar sin vardag. Så därför tänker jag att fåglar är väldigt impulsiva precis som mig.
Jag vet vart jag har vart och vad jag gjort förr. Men jag har ingen aning om vart jag är påväg. Känner jag mig rätt så kommer jag nog att leva så livet ut för jag gillar inte att planera utan jag vill helst ta dagen som den kommer.
Varför?
För att om du på måndagen bestämmer att festa på lördag. Sen visar de sig på lördag att du inte alls har lust med det o går ut ändå för att du redan planerat med vännerna. Det blir tråkigt för att man inte är på topphumör och de slutar oftast med att kvällen blir misslyckad. Därför tycker jag att man ska göra det man har lust till just då. För annars tappar själva "krogen kvällen" ( i detta fall)  hela tjusningen.
bättre att njuta av dagen när man verkligen vill göra saker än att känna sig tvungen.
kanske blev lite oklart, men jag hoppas ni förstår min poäng?
Klart jag planerar också. de måste man göra för att få ihop dagarna. Men om det går så planerar jag helst inte.
vill även tacka christian för hans fina arbete som jag hoppas att han kan slutföra i framtiden :)
peace,

Kommentarer
Postat av: G

När jag började följa denna blogg fanns det alltid en massa kommentarer på dina inlägg. Nu har du noll (0) kommentarer på alla dina senaste inlägg.. Har du funderat något vad det kan bero på?

2011-12-04 @ 23:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0