Upp med en hand om du också ser ner på hatare!

Jag är jävligt less på sånna här människor som tror att det är något. Så jag tänker bara lägga ut denna video som jag nyligen hittat och vill även fråga mina läsare.
"Tycker ni att detta verkligen är ett okej beteende?"

- Mycket i denna video störde mig men jag fastnade på just orden
"Ser man ut som stryk så ska man bli behandlad som stryk." 
Vem fan säger något sånt?

Precis som jag skrev i en kommentar till henne så skrev jag att jag känner många kompisar som i hennes ögon säkert skulle setts som fula och dålig människor.

Men jag kan lova. Pga hennes jävla åsikter och pga hennes personlighet så skulle hon anses äcklig av majoriteten jämfört med några av de vänner jag har som verkligen är underbara personer som ser fint på människor, de dömmer inte utan att lära känna en, de går såklart till viss del på utseendet precis som alla gör och de har ett otroligt fint sätt att tänka på olika situationer.


Detta är ett oacceptabelt beteende om ni frågar mig. Jag hatar faktiskt människor som tror att de är bättre än andra för att de har ett utseende som många gillar. Sen tycker jag inte heller att hon ser speciellt bra ut så hon talar ju lite emot sig själv. 

"Så som man behandlar folk ska man bli behandlad själv!" 
Hoppas hon växer upp snart och lär sig visa respekt till omgivningen.

http://natti.webblogg.se om ni vill veta mer om denna människa och hennes brutala åsikter.

peace,


Kommentarer
Postat av: johanna

hon mår förmodligen så jävulst dåligt över sig själv att hon försöker stärka sig genom att trycka ner andra, hon vill ha uppmärksamheten som alla ger henne, även fast den är hatisk..

Hon var dessutom mobbad när hon var liten & hon har aspergers..

Tycker inte ett dugg synd om henne, hoppas bara att hon skärper till sig, för sin egen skull.. för dedär tar hon sig inte långt på.. haha patetiskt

2011-12-22 @ 10:03:42
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0