Happy 4 months

Jus had to do something nice to my lovely Ashley as a 4 months gift. Hope u like it my love! <3


What goes around, comes back around.

 

Men godmorgon. Vaknade för ca 10 minuter sen och är så otroligt trött fortfarande. Jag kunde verkligen inte sova å varför vet jag inte :/ 
Men jag kände att jag måste upp nu för att plugga... men innan det ska jag ta en varm härlig dusch, för bland anna min rygg DÖDAR mig idag :/ usch usch! Sen ska jag iaf ta en nice kopp kaffe ;)

Därefter blir det plugg. Förmodligen är det Mental träning och Psykologi som jag behöver fixa just nu. Plus så mycket mer, men vi börjar med detta i alla fall!

 

Peace,


Kärleken har ingen gräns.


När jag berättar för folk att jag har ett förhållande med Ashley som bor i Sydafrika så blir folk så förvånade och frågar ofta:
- Har han bott i Sverige förr då och jobbar där nu?
- Är han rik?
- Hur hade du tänkt att det kommer hålla?
- Är han verkligen från Sydafrika?
Första frågan som kommer i mitt huvud är, vad är felet i den här bilden? Varför kan han inte vara en "normal" människa från Sydafrika där jag har funnit kärleken för honom.
För att klargöra för personer. Enligt mig så har kärleken ingen gräns. Jag bryr mig inte om pengar jag har aldrig vart bra på att spara eller känt ett starkt behov av att vara rik. Att ha pengar underlättar till en stor del men det är inte det som är äkta kärlek?
Jag föll för Ashley här i Sverige, jag visste och tvivlade på att jag skulle klara av att ha ett distans förhållande med någon ifrån ett annat land. Men när jag väl tänkte efter så kände jag bara, det spelar ingen roll för det känns så otroligt rätt.
Jag har länge haft drömmen om att flytta ifrån Sverige så fort jag har kunnat. ( och nej jag uttnytjar inte honom för att kunna flytta ifrån Sverige? Vilket många har antytt...)
Jag har till och med funderat på att vara en utbytesstudent i något land bara för att få se världen långt innan jag träffade Ashley.
Men jag hade turen att hitta Ashley som verkligen fångade mitt hjärta direkt, å då menar jag verkligen direkt, en kille som jag känner är min dröm kille som uppfyller alla ideal en kille ska vara för att jag ska känna att det kommer fungera, en kille som jag känner äntligen är värd min kärlek och tid. 

Han har en underbar personlighet, han har ett hjärta av guld som bryr sig och inte strävar efter rikedommar, han försöker inte köpa min kärlek, han försöker inte skryta om saker för att höja sin status i mina ögon. Han är sig själv och han låter ingen ändra på honom. Han ser inte tjejer som ett objekt utan han accepterar att jag har mina egna drömmar, åsikter och val. Han lyssnar, han förstår. Jag kan prata om allt med honom.
Jag älskar honom för att han är äkta och ärlig emot mig. Jag älskar honom för att han inte försöker ändra på mig trots att vi är uppväxta i olika kulturer. 

Som alla relationer så finns det såklart negativa delar med, både från min och hans sida. Saker som jag anser vara personliga. 
Men jag har även hört att en relation med bara bråk kommer aldrig att hålla, men även en relation helt utan bråk inte heller kommer fungera.
Att kunna diskutera och argumentera och bolla med varandras åsikter är något som är viktigt som tusan i förhållanden.
Att falla för någon är så otroligt lätt, men att hålla kvar i förhållandet och kärleken till varandra är det som är svårt. Något som jag känner inom mig att både jag och Ashley kommer att klara.
Folk får ha sina åsikter om mitt förhållande och de får tycka och tro precis vad de vill för jag kommer inte bry mig. Så länge som jag äntligen kan säga att jag är lycklig och har ett mål i mitt liv och även funnit motivation och styrka till att fixa saker och ting i denna värld, så kommer jag att må bra trots folks skitsnack och avundsjuka kommentarer och frågor.

Peace,


Love isn't complicated, people are.

true..

Never close our eyes, we can sleep when we die.


210412

Godmorgon allihopa. Sitter här i Alvik nu. Vaknade ganska nyss och ja jag kom fram säkert från Amsterdam.
Mitt rum är en stor ända röra och jag måste verkligen storstäda mitt rum idag, funderar även på att göra en möblering också. Får se hur mycket ork jag har.
Lördag dåra, inga speciella planer alls men det känns ändå ganska skönt för tillfället att man bara kan va hemma o slappa. Samtidigt är det jobbigt eftersom att tankarna flyger iväg till Sydafrika igen och det gör så ont att tänka på det pga saknaden jag känner inombords..

Ashley tipsade mig om en sydafrikans radiostation igår som verkligen är sjukt nice.
För er andra som vill lyssna så gå bara in på http://www.5fm.co.za/# och klicka "listen live" högst upp på sidan. Sjukt skön musik. Mycket house.

Jag och min älskling satt och lyssnade på detta igår tillsammans, vilket kändes bra eftersom att de gav en känsla om att vi var närmare varandra än vad vi egentligen är.

aja dags att dricka upp kaffet och börja städa rummet.

Peace,

Amsterdam

Hejsan allihopa. Sitter i Amsterdam flygplats nu och väntar på att mitt plan till Sverige ska gå omkring 5 idag. Så har tre timmar kvar här att spendera innan jag ger mig av igen.
Det är otroligt stort här och tråkigt och att veta att man var med sin älskling igår vid den här tiden gör det inte lättare. Hela mitt hjärta skriker efter att åka tillbaka och varje gång man hör i högtalarna att det är dags att gå ombord planet som går någonstans till Sydafrika så vill jag bara springa dit och hoppa på det planet för att åka tillbaka och vara i min älsklings armar igen.
Det gör så ont att veta att det dröjer så länge nu innan jag kan träffa alla underbara människor igen. Min andra familj och mina nya vänner som har satt sig fast i mitt hjärta.
Aja. har inte så mkt mer på hjärnan nu så får skriva mer när jag inte är så död i själen.
Hörs senare när jag är i Sverige igen... Ish (vill verkligen inte tillbaka dit...) 

Peace,

2 daysWill you ever?

I don't think you will
ever fully understand
how you've touched my life
and made me who I am.

I don't think you could ever know
just how truly special you are
that even on the darkest nights
you are my brightest star.

I don't think you will ever fully comprehend
how you've made my dreams come true
or how you've opened my heart
to love and the wonders it can do.

You've allowed me to experience
something very hard to find
unconditional love that exists
in my body, soul, and mind.

I don't think you could ever feel
all the love I have to give
and I'm sure you'll never realize
you've been my will to live.

You are an amazing person
and without you I don't know where I'd be.
Having you in my life
completes and fulfills every part of me.

RSS 2.0