Kärleken har ingen gräns.


När jag berättar för folk att jag har ett förhållande med Ashley som bor i Sydafrika så blir folk så förvånade och frågar ofta:
- Har han bott i Sverige förr då och jobbar där nu?
- Är han rik?
- Hur hade du tänkt att det kommer hålla?
- Är han verkligen från Sydafrika?
Första frågan som kommer i mitt huvud är, vad är felet i den här bilden? Varför kan han inte vara en "normal" människa från Sydafrika där jag har funnit kärleken för honom.
För att klargöra för personer. Enligt mig så har kärleken ingen gräns. Jag bryr mig inte om pengar jag har aldrig vart bra på att spara eller känt ett starkt behov av att vara rik. Att ha pengar underlättar till en stor del men det är inte det som är äkta kärlek?
Jag föll för Ashley här i Sverige, jag visste och tvivlade på att jag skulle klara av att ha ett distans förhållande med någon ifrån ett annat land. Men när jag väl tänkte efter så kände jag bara, det spelar ingen roll för det känns så otroligt rätt.
Jag har länge haft drömmen om att flytta ifrån Sverige så fort jag har kunnat. ( och nej jag uttnytjar inte honom för att kunna flytta ifrån Sverige? Vilket många har antytt...)
Jag har till och med funderat på att vara en utbytesstudent i något land bara för att få se världen långt innan jag träffade Ashley.
Men jag hade turen att hitta Ashley som verkligen fångade mitt hjärta direkt, å då menar jag verkligen direkt, en kille som jag känner är min dröm kille som uppfyller alla ideal en kille ska vara för att jag ska känna att det kommer fungera, en kille som jag känner äntligen är värd min kärlek och tid. 

Han har en underbar personlighet, han har ett hjärta av guld som bryr sig och inte strävar efter rikedommar, han försöker inte köpa min kärlek, han försöker inte skryta om saker för att höja sin status i mina ögon. Han är sig själv och han låter ingen ändra på honom. Han ser inte tjejer som ett objekt utan han accepterar att jag har mina egna drömmar, åsikter och val. Han lyssnar, han förstår. Jag kan prata om allt med honom.
Jag älskar honom för att han är äkta och ärlig emot mig. Jag älskar honom för att han inte försöker ändra på mig trots att vi är uppväxta i olika kulturer. 

Som alla relationer så finns det såklart negativa delar med, både från min och hans sida. Saker som jag anser vara personliga. 
Men jag har även hört att en relation med bara bråk kommer aldrig att hålla, men även en relation helt utan bråk inte heller kommer fungera.
Att kunna diskutera och argumentera och bolla med varandras åsikter är något som är viktigt som tusan i förhållanden.
Att falla för någon är så otroligt lätt, men att hålla kvar i förhållandet och kärleken till varandra är det som är svårt. Något som jag känner inom mig att både jag och Ashley kommer att klara.
Folk får ha sina åsikter om mitt förhållande och de får tycka och tro precis vad de vill för jag kommer inte bry mig. Så länge som jag äntligen kan säga att jag är lycklig och har ett mål i mitt liv och även funnit motivation och styrka till att fixa saker och ting i denna värld, så kommer jag att må bra trots folks skitsnack och avundsjuka kommentarer och frågor.

Peace,


Kommentarer
Postat av: Sofie Emma Aurore

så jävla rätt skrivet!!!!!!!!

har du inte flera bilder ifrån sydafrika som du kan lägga upp :) ?

2012-04-25 @ 07:54:16
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0