Alla hjärtans dag tävling.

Tänkte ha en liten "tävling" på min blogg där temat är alla hjärtans dag ofc!
Den går ut på att du ska berätta en gullig kärlekshistoria om någon som står dig nära.
Varför är han/hon speciell. Vän som partner!
Bästa historien läggs upp i ett inlägg och vinnaren får en länkning.
5 vinnare kommer dras.
Så berätta era historier nu. Min var att göra en video till min älskling. Den kan ni hitta på min blogg.
Lycka till.
peace,
Tänkte ha en liten "tävling" på min blogg där temat är alla hjärtans dag ofc! Den går ut på att du ska berätta en gullig kärlekshistoria om någon som står dig nära.  Varför är han/hon speciell. Vän som partner!
Bästa historien läggs upp i ett inlägg och vinnaren får en länkning. Om du inte har en egen blogg så kan du bara berätta din kärlekshistora.
5 vinnare kommer dras.
Så berätta era historier nu. Min var att göra en video till min älskling och tro mig han blev glad! :D Allt för honom, vad kommer ni göra eller vad har ni gjort för era älsklingar? 

Lycka till.

peace,


I thougt I was gonna have a little competition where the theme is valentines day ofc. To win a link here u have to tell me one of ur love stories about a person that stands u close. Why is she/he speciall. Friends or partners, it doesnt matter. 

The best lovestory Ima show here on a post and da winner got a link to da blog. If u don't have ur own site u can jus tell me ur lovestory.
I will chose 5 winners.

So tell ur stories now. Mine was to do a video to ma baby and believe me when I say he went happy! :D I'll do anything for him. So what r u gonna do or what have u already done for ur babies?!

Good luck!

Peace,

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag har en speciell person i mitt liv och de är min bästa vän, min pojkvän och nu sambo! Han är den som betyder mest i mitt liv och vi pratar alltid om framtiden, hur vi kommer ha det, vilket efternamn och hur många barn osv! Han är den person som står mig närmast för han vet vad som händer och hänt i mitt liv.. Jag har mått dåligt och tagit ut de på han och han är fortfarande kvar, han står mig vått och torrt!!Våran eller min kärlekshistoria är något som berör mig väldigt mycket! Min sambo och jag har varit tillsammans i över 2 år sedan men för lite mer än ett år sedan (mellandagarna 2010) så diagnosernas min mamma med cancer och detta tog hårt på mig och min familj men när vi barn fick reda på detta så var min pojkvän i Borlänge (han jobbade där då!) jag ringde och pratade med han och berättade vad som hänt! Han frågade om han skulle komma? Jag sa nej, för de skulle ta ca 2 timmar att ta sig till Uppsala och han skulle jobba natt! Jag frågade om jag kunde få ta tåget till han och de fick jag! 3 timmar senare så skulle jag ta tåget men då knackar de på dörren och så in kommer han! Då har han åkt från Borlänge för att hämta mig för han vet att jag behövde han! Vi åkte sedan tillbaka till Borlänge! Han åkte över 4 timmar tur och retur för att vara där!Denna historia berör mig för han har varit med mig genom hela denna resa och han har stått vid min sida hela vägen! Jag är så tacksam över att han finns för mig och jag älskar han mest av allt! Han och jag har massa historier men denna är en som berör mig väldigt mycket!! Jag älskar han så sjukt mycket!

Och ikväll så alla hjärtans dag så ska vi laga middag tillsammans och bara vara kära, detta är våran första alla hjärtans dag tillsammans! Varje alla hjärtans dag så har han jobbat eller så har han åkt till Borlänge! Denna dag är speciell <3

2012-02-14 @ 17:05:48
URL: http://linaawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0