Till alla nya läsare!

image descriptionimage description

- Denna blogg är min blogg, det är en dagbok för mig där jag skriver om min vardag, det jag vill minnas i framtiden, det jag känner för att skriva om, det som jag är med om och den musik jag gillar kommer jag att lägga upp, vare sig ni gillar den eller inte osv.

Jag försöker inte spela någon som jag inte är, jag försöker inte göra till mig och lägga upp en massa bilder på "dyra" prylar för att leka framgångsrik och känd. Jag är den jag är och jag kommer alltid att gå min egna väg. Så om ni tror att ni kommer få dagliga outfits och tips på dyra smink märken så har ni verkligen kommit fel.

Jag vill inte att min blogg ska se glammig ut för det är så vanligt, varenda en har typ en sån blogg nu för tiden.
Jag vill att min blogg ska vara annorlunda och orginell precis som jag själv som människa är. Enkel, annorlunda, glad och rolig. Känner jag för att skriva av mig om problem, så kommer jag att göra det! 

För er som finner intresse så är ni självklart välkomna att stanna, annars har ni ingenting att göra här :) 

Peace,


- This is ma blog, its kind of a diary for me where I can write about my days, things I wanna remember in da future, things I wanna write about and jus give u some tip of music that I like and I don't care if u like it or not.

I will not try to play someone I'm not, I don't try to put up a lot of pics on "expensive" things to play famous and successful.  I am da person dat I am and I will always go ma own way. So if u think u'll have pics of daily outfits nd tip on expensive make up brands, ur totally on da wrong blog dear. 

I don't want my blog to look like I like fashion and stuff, that is so ordinarily these days. Everyone got that kind of blog rite now. I want my blog to look different, I want it to be odd and original jus as I am as a human. Easy, odd, happy and fun. If I wanna write down my problems here, Ima do it.

So to u all that find this blog interesting ur welcome to stay ofc. Or else u can jus leave :) 

Peace,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0