- U turned out to be the best thing I evah had.

Haha, jag får be om ursäkt över mitt utseende på dessa bilder. Men jag bjuder på dessa! Skrattade gott själv så varför kan inte andra få göra det ;)

- Men tjoo. Klockan är redan sent på natten men jag är fortfarande vaken. Dock har Ashley deckat bredvid mig åt helt fel håll. Kommer bli sjukt drygt att behöva vända på honom senare. haha.

Vaknade upp hemma hos O och S idag i skärisen och åkte direkt till Uppsala för att möta Ashley. Tanken var att jag skulle jobba men det blev ändrade planer vilket löste sig bra. 
Mötte honom i Uppsala och vi snackade en heeel del om allt möjligt hela vägen tillbaka till sthlm. När vi kom fram till centralen så ville jag visa Ashley St:a Claras Kyrka som ligger precis vid centralen. Så sjukt vacker var den och vi satt där ett tag och tog det lugnt innan vi gick vidare mot tuben för att åka hem till Alvik.

Pappa var inte hemma inatt så vi har haft lägenheten för oss själva. Valde att spendera tiden med att laga en god middag tillsammans, prata och kolla film! 

Ska försöka ta och sova nu, ska upp vid 8 imorgon för att möta Maxine vid skolan kl 10 och sen blir det att äta lunch med henne. Får se vad man hittar på på kvällen men jag hoppas att de blir något kul i alla fall. 

Ashley åker snart tillbaka till Syd Afrika så jag vill verkligen spendera så mycket tid som möjligt med honom innan han åker. Kommer sakna han så otroligt mycket :( 

Peace,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0