030612

I och för sig är 3 juni snart över om bara en timme, men rätt ska vara rätt.
Sitter här i Alvik nu och är dödstrött efter allt som skett idag, klev upp omkring halv åtta (kände mig riktigt krasslig) för att förbereda mig inför resan till stockholm från mamma. Resan tog 3 timmar med lite extra tid på grund av trubbel med innestadsbussarna, men jag lyckades komma i tid i alla fall. Men jag måste säga att jag inte direkt kände mig bättre efter den långa, regniga resan och jag blir nog inte förvånad om jag ligger hemma sjuk i hög feber imorgon... Var i stort sett helt dygnsur när jag kom till jobbet och jag frös och hade huvudvärk men jag kämpade mig igenom jobbet med lite feber i kroppen från 12-18. Känner mig ändå ganska stolt över att jag klarade hela dagen även om det inte gick lika bra som jag hade hoppats med att sälja.

Kom i alla fall hem omkring 7 tiden som vanligt, även om bussarna strulade ännu mer efter jobbet. Enda bussen som gick ifrån jobbet var tydligen inställt så det var bara att ta en 15 minuters promenad från gärdet till karlaplan i spö regn. Kom fram till tuben och när jag väl var framme i Alvik hade bussen redan gått och det vart ytterligare 10 minuters rask promenad i ett ännu värre regn. Måste jag påminna folket om hur mycket jag "älskar" Sverige och detta "härliga" väder? Det gör en alltid så otroligt glad och positiv. Ha...Ha...

Dock finns det en grej som gör mig positiv oavsett vad ^^ Nämligen att för varje minut som går så närmar jag mig Sydafrika och min underbara pojkvän och hans familj och vänner, kan knappt vänta längre.
23 dagar kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0