070612

Hade lite otur idag. Vaknade omkring 9 och duschade och gjorde mig i ordning för att gå till tandläkaren och få min bettskena. Det skulle vara sista mötet och jag kände mig otroligt lättad över att få mitt skydd till tänderna eftersom att jag gnisslar och vaknar upp med extrem huvudvärk varje morgon. 

När jag då börjat gå mot tuben och nästan är framme så ringer folktandvården mig och säger att det har blivit fel med tekniken och skyddet hade inte blivit klart än. Eftersom att min tandläkare var väldigt upptagen nu så kanske jag inte ens kommer få det innan jag åker och måste få det efter sommaren. Vilket betyder att jag kanske måste betala för skyddet... Men de skulle försöka fixa så att jag kan få skyddet innan jag åker till Sydafrika. Får se hur det blir. Håller tummarna för att det blir innan jag åker i alla fall.
Tänkte sätta mig och plugga nu och vänta på att min älskling vaknar upp. Senare idag ska jag åka och jobba så det är lite saker att göra idag. Hoppas jag blir klar med allt plugg! det är det viktigaste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0