090612

Tjollahopp allihopa.
Sitter hemma i Alvik, som vanligt nu för tiden och försöker komma på saker för att fördriva tiden. Konstigt nog så är jag helt uttråkad nu när jag inte har något kvar i skolan att göra. Trodde aldrig att jag skulle säga det eller att jag faktiskt längtar tills jobbet imorgon då jag kan göra saker.
Jag har ingen lust till att vandra omrking på stan eller festa omkring bland hög musik och stök. Jag vet inte varför, jag brukade älska de sakerna förut och tyckte att det var super kul. Nu ger det mig bara huvudvärk. Är det det som kallas att växa upp/mogna? neeeej det tror jag knappast med tanke på hur många 40 åringar som fortfarande är ute och festar om helgerna ;)

Jaja får se vad som händer. Tänkte i alla fall ha disney maraton just nu som jag iofs också haft sen igår kväll. Men det finns mycket mer att se och jag älskar disney så mycket att jag lätt kan se de om och om igen.
Såg tummelisa igår... ni kan aldrig fatta hur glad jag blev när jag hittade den filmen igen! Så otroligt underbart att återuppleva gamla minnen från 6år åldern då jag var helt såld på den filmen!

Nu blir det att leta efter fler filmer som kan väcka gamla barndomsminnen!  Tror ändå att denna tråkiga lördag kan bli en minnesful och värd lördag trots allt.
Så ja om ni har några gamla disney filmer på lager i hjärnan så hör gärna av er som ett litet tips till vad jag kan se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0