Life is a journey, not a destination!

Sitter hemma just nu och små skrattar lite åt att folk är så avundsjuka och har så tråkigt att de alltid försöker trycka ner en. Skitsnacket visar bara vilket jävla tråkigt liv de måste ha. Å för er som inte redan vet det...

Folk snackar bara skit för att höja sig själva! Lycka till med det, ni kommer verkligen leva ett sjukt bra liv med tanke på hur negativa era kommentarer och tankar är. Jag önskar er all lycka i den här världen. För med den inställningen kommer ni inte att komma långt. Man måste drömma och man måste få ha sina egna mål! 

Jag bryr mig inte om vad någon säger! Jag kommer göra allt för att få flytta från Sverige så snart som möjligt för att få vara med min älskling. Å även om man bara bor utomlands i något år så har man ändå fått en stor livserfarenhet. Jag har inget att förlora på denna resa!
Tyck vad ni vill men jag kommer inte lyssna på någon annan än mitt hjärta! Det är verkligen "konstigt" att jag hellre sparar pengar för att åka till ett land där jag trivs och är lycklig istället för att slösa mina pengar på krogen och en massa shoppande. Att det kommer vara en lång och svår resa är jag väl medveten om, men för att jag ska bli lycklig kan jag göra i stort sett vad som helst. Jag har redan gått igenom mycket för ingenting, denna gång kommer jag gå igenom mycket för att i slutändan få leva det liv jag så länge drömt om! 
Mitt mål är att flytta utomlands vilket det har vart i flera år. Nu vet jag bara till vilket land jag vill flytta till!  
Älskar dig Ashley, du gör mig lyckligare än någon annan i denna värld <3

Peace,


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0