Problem att sova?

Är ni stressade som mig och har lite problem att sova/somna om nätterna nu för tiden? Speciellt nu för er som har sista månaden i skolan innan sommarlovet börjar, så har jag ett jätte bra tips till er. Har ni någon gång hört talas om  Hypnos? Folk tror oftast att det inte fungerar och de tänker direkt på den snurrande cirkeln som ska göra att de hamnar i trans och blir styrd av någon annan...
Mjaa, jag vet inte om jag ska tro på det heller, men jag har däremot hittat en slags hypnos som hjälper till att få en att somna, och tro mig den fungerar.
Första gången jag använde den så trodde jag mest att det bara var ett sammanträffande av något slag. Men när jag använde den igår igen så fattade jag verkligen att det fungerar.


Gör såhär:
- Se till att du lägger dig i en otroligt bekväm ställning som senare under själva hypnosen ska hjälpa dig att slappna av i ALLA muskler.
- Leta fram ett par hörlurar och sätt i de i öronen när ni lyssnar på denna video som jag kommer att lägga upp. Jag märkte att högtalarna från datorn inte fungerade på samma sätt för det är något de gör med rösten som bara kan höras i hörlurar. Telefon hörlurarna fungerade toppen för mig.
- Lyssna sen på denna video:


Jag kan lova er att jag somna direkt när han började räkna ner till 10! Så tro mig det fungerar.
Det som kan kännas ganska läskigt är på morgonen för man fattar inte riktigt hur det gick till och hur man somnade.
Men huvudsaken är att man somna i en djupsömn på en gång och man sover skönt hela natten ut. Det fungerar för mig, så jag håller tummarna för att det nu ska fungera för er andra med sömnproblem också!

Peace,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0