Random

Kom nyss hem ifrån en otroligt kort dag i skolan. Kom dit och gjorde mitt muntliga tal sen var det bara genomgång utav matte nationella som vi har på Onsdag denna vecka. Inte alls mycket och man fick även sluta tidigare, otroligt skön dag! Plus att det inte är något arbete heller förrän onsdag eftermiddag.
Sitter hemma nu och kollar ut genom mitt fönster och ser på utsikten jag längtat efter att se varje gång man sitter framför datorn och bloggar, facebookar och pluggar! 

Ska faktiskt sätta mig ner och vara duktig nu ett tag också och plugga litteraturhistoria. Har prov imorgon så nu är det bara att lägga manken till. Vet inte varför men jag känner mig positiv idag trots allt som hänt senaste tiden, kännr riktigt nice! Måste nog vara för det sköna vädret. Eller vad tror ni?

Juste, anledningen till att rubriken är "random" är då för att när jag var påväg hem så var den en 40 årig man som gick framför mig och tittade bakåt ganska ofta. Sen när han svängde in på huset före mig så vänder han sig om, stannar, tittar på mig och säger hejdå. Jag blev lite chockad och vänder mig om och ser att ingen annan är där. Haha var lite random som sagt då! hehe, men det gjorde att man fick ett leende på läpparna i alla fall hehe.
Lite bilder ifrån igår då vi satt där på sjöpaveljongen nere vid vattnet i Alvik och mös i solnedgången. Riktigt fint ställe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0